Bostadsrättsföreningen för dig

Vi har ju haft en fantastisk sommar hittills, men i dagarna går vi så sakta in i vardagen igen. Det betyder också att arbetet på gården har satt i gång. Etapp ett blir nu att färdigställa hela området ovanför garagetaket. Detta beräknas vara klart inom två veckor. Därefter fortsätter arbete på nedre gården och i fas tre görs så uteplatserna på Torkelsgatan klara. Vi hoppas att detta ska vara klart till vår gårdsfest den 7/9.

Sista etappen i arbetet blir att göra klart Runebergsgatan. Har du frågor kring arbetet får du gärna höra av dig, helst via e-post.

 

Gårdsfest och räkfrossa.

Lördagen den 7 september är det dags för vår årliga gårdsfest. Vi startar som vanligt med en rafflande brännbollsmatch mellan barn och vuxna klockan 15.00. Vi ses på gården och går sedan tillsammans till Gamla Lundenskolans plan där matchen äger rum. Även du som inte vill spela är välkommen. Ett bra publikstöd är alltid viktigt.

   Klockan 18.00 ses vi på gården och börjar kvällen med lite bubbel och snacks. Därefter är det dags att ge sig på de dignande räkfaten. Som vanligt har du själv med dig det du vill dricka under kvällen. Föreningen bjuder på räkor, bröd, smör, ost, kaffe och kaka. Alla barn som inte vill ha räkor bjuds i ställer på grillad korv.

   Anmäl dig senast den 2/9. Skicka ett mejl till info@vavlagaren.se och tala om hur många vuxna respektive barn som kommer. Eller också lägger du en lapp  i föreningens brevlåda på Torkelsgatan 3.