Bostadsrättsföreningen för dig

Vävlagarens årsstämma äger i år rum onsdagen den 23 maj kl. 19:00 på Restaurang Sofra. Den här gången har vi ett antal intressanta ärenden att ta upp och några viktiga beslut att fatta. Vi har återigen justerat våra stadgar, den här gången efter påstötning från vår förvaltare. Vi kommer också att presentera ett antal projekt för framtiden, t.ex. laddmöjligheter för elbilar i garaget samt installation av solpaneler på taket. Detta i linje med vår strävan att bli en ”grönare” fastighet. Motioner ska vara inlämnade senast den 21 maj.

I kallelsen till årsstämman, som i år går ut via e-post, bifogas även ett informationsblad. Detta kommer framöver att fungera som välkomstbrev till nya medlemmar, men det finns anledning för alla att läsa detta och begrunda innehållet.

Vi har också aviserat en städdag på gården den 8 maj kl. 18:00. Detta brukar bli en trevlig tillställning, då vi arbetar och umgås, och för dig som är nyinflyttad är det utmärkt sätt att lära känna dina grannar. Föreningen bjuder på grillad korv med bröd efter fullgjort arbete. Vi kommer även att ställa upp en container för grovsopor i hörnet Torkelsgatan-Runebergsgatan.