Bostadsrättsföreningen för dig

Ny förvaltare

Från 1 januari har vi ny ekonomisk förvaltare – Conzignus Hem och Fastighet AB. Vi hoppas att information om detta och vad det innebär har nått alla medlemmar. Observera att januari månads avgift ska betalas med den utskickade avin under december månad. Vi uppmanar alla medlemmar att antingen ha autogiro eller e-faktura. Pappersavier med posten kommer från och med januari att kosta 20 kronor.

Ny medlem

Viktoria Brundin flyttar in i lägenhet 1102, Torkelsgatan 7 den 21 januari 2017. Jakob Pettersson flyttar.

Angående soprummet

Vi kommer att byta ut ett kärl som idag används för tidningar till ett för pappersförpackningar. VI vill också återigen betona vikten av att vi gemensamt ser till att hålla ordning i soprummet. Kartonger ska vikas ihop, förpackningar plattas till och sorteras i rätt kärl. Observera: Ingenting får placeras utanför sopkärlen, detta kostar föreningen extra att forsla bort. Grovsopor, miljöfarligt avfall etc måste du själv ta ansvar för och transportera till lämplig miljöstation.

Styrelsens sammanträden 2017

Under våren sammanträder styrelsen vid fem tillfällen: 30/1, 27/2, 27/3, 24/4 och 22/5. Du är välkommen att höra av dig i frågor som rör vår gemensamma fastighet.

Vi önskar alla en skön och avkopplande jul- och nyårshelg!